0

Je winkelwagen is leeg.

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

TabZoo tablethoezen

TabZoo tablethoezen

Tablethoezen specifiek gemaakt voor kids!? Bestaan die eigenlijk? Saaie zwarte of grijze hoezen zijn er genoeg maar de kids willen iets opvallends! Daarom is er nu TabZoo! Dit is een nieuw merk dat een aantal specifieke tablethoezen heeft ontwikkeld met geweldige dieren ontwerpen en details voor kids. Beestachtig leuk!

Tabzoo Tablethoezen

Het recept is eigenlijk simpel. Kids houden van dieren, kids houden van kleur, ouders houden van blije kids! Daarom besloot TabZoo om met een aantal beestachtig leuke producten voor tabletbescherming op de markt te komen. Er werd een checklist gemaakt waaraan de producten moesten voldoen: super kwaliteit - check, originele designs - check, - betaalbaar & duurzaam - check, unieke details en funtionaliteiten - dubbel check!

Tevens moesten alle hoezen universeel zijn, dat wil zeggen, niet specifiek gemaakt voor één merk maar geschikt voor meerdere soorten. Daarom zijn er twee maten beschikbaar, de 7/8 inch modellen voor kleine tablets als de iPad Mini en de 10/11 inch modellen voor de grote tablets als de iPad. Hiermee wordt ongeveer 95% van de markt afgedekt, handig & overzichtelijk. 

Alle TabZoo tablethoezen hebben een groot aantal geweldige kenmerken. De dieren hebben allemaal geborduurde ogen die supergoed opvallen, dubbele ritsen voor ultiem gemak, extra bescherming aan de binnenkant door Eva-kussentjes, bijpassende tanden en je kan de tablet tussen de tanden van het dier klemmen zodat je een kijkstand hebt voor een film of spelletje. Zoooo handig en origineel. Daarnaast hebben een aantal modellen nog extra unieke kenmerken. 
TabZoo Nijlpaard
De eerste serie TabZoo tablethoezen bestaat uit: Tijger, Panda, Nijlpaard, Krokodil en Leeuw. Grrweldig.  
De tweede serie TabZoo tablethoezen bestaat uit: Kat, Hond, Aap en Konijn. Nieuw zijn de lieve oortjes en de zachte vacht, too cute. 
De derde serie TabZoo tablethoezen bestaat uit: Dino T-Rex, Dino Triceratops, Blauw Monster en Roze Monster. Deze hoezen hebben als extra een opbergvakje in de snuit van het dier, handig.

Kids doen volop mee in de digitale wereld. Het gebruik van tablets begint op steeds jongere leeftijd en inmiddels is de rol van deze apparaten binnen het gezin niet meer weg te denken. Het wordt gebruikt voor entertainment, informatie, educatie en meer. Niet alleen thuis op de bank maar ook onderweg, op school en tijdens vakantie. Hierdoor zijn de TabZoo tablethoezen zeker een zeer geslaagd cadeautje, modern, uniek, betaalbaar, opvallend en beestachtig leuk. 

KidsAccessoires.nl verkoopt met veel plezier het hele assortiment van de TabZoo tablethoezen. We merken dat kids & ouders het superleuke producten vinden die uniek zijn en voor een glimlach zorgen. Maar bovenal beschermen deze hoezen de tablets natuurlijk supergoed en gaan ze lang mee. Naast de hoezen zijn er ook TabZoo tablet cases en tabletkussens beschikbaar. 

Voor een overzicht van alle TabZoo tablethoezen kun je hier kijken.

TabZoo familie 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »