0

Je winkelwagen is leeg.

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Retourneren bij KidsAccessoires.nl:
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar KidsAccessoires zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de geselecteerde vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan KidsAccessoires geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info(at)kidsaccessoires.nl of maak gebruik van ons modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd/gebruikt zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen bij KidsAccessoires.nl:
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Neem s.v.p. vooraf contact met ons op via info(at)kidsaccessoires.nl.

Vragen:
Mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op via info(at)kidsaccessoires.nl. Bellen kan natuurlijk ook via: +31(0)85-0606211 (ma/vrij van 09:00 tot 17:00).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »